News

Birano Organic28.02.13.

C&a na The Dieline. Predstavljen je Birano Organic.

Richard Baird sa odličnog identity bloga BP&O nas je pozvao da objavimo dizajn koji smo uradili za Birano Organic. Richard je i napisao divan tekst o ovom projektu u sekciji CRIT i ovim putem mu se ponovo zahvaljujemo na divnim rečima.

www.thedieline.com/blog/2013/2/25/crit-birano-organic.html

News Birano Organic

Delikatesni ponedeljak28.02.13.

Designed.rs je priredio još jedno veče u KC Gradu posvećeno druženju i klopi. Pogledajte video.

Ivana je pravila savršeni potaž od sočiva, Harold chilli con carne koji je ekspresno nestao i Coba tradicionalne Penne al Pomodoro Revisited. Sve se pojelo i divna se ekipa skupila... Što se može videti u ovom kratkom filmu Anje Turanski.

Morelliana19.02.13.

Logo za Morellianu koja pravi med.

Morelliana je startup napravljen s namerom da proizvodi i izvozi med. Ovo je njihov logotip i kartica, a uskoro i ambalaža za bagremov med.

News MorellianaNews Morelliana

Jazzanova u Beogradu18.02.13.

Fenomenalni Berlinski sastav Jazzanova održava svoj koncert u Beogradu. Posle nekoliko nastupa u svojstvu DJ - eva, ovaj put nam dolaze sa kompletnim bendom i pevačem Paul Randolph-om i sviraju svoje najveće hitove u novim obradama i aranžmanima.
Mi smo uradili dizajn promotivnog materijala i kampanje.

News Jazzanova u Beogradu

POLIMARK Margarin09.01.13.

Svaka kulinarska čarollija započinje idejom. Ideja je praćena svim potrebnim sastojcima za njenu realizaciju. Tako je i u dizajnu. Prepoznali smo sastojke potrebne za čaroliju i postavili ih na naše rešenje. Podloga od belog brašna, jaja, činijice i drvena daska inspirišu na dalje stvaranje. Mirne, prirodne i tople boje uklapaju se u svaku kuhinju. A Polimarkov stoni margarin sada daje i jasno obećanje: „Prati svaku kulinarsku ideju“.

News POLIMARK Margarin

Život ili reklama26.12.12.

Srpski ogranak International Advertising Association (IAA) ove godine proslavlja 20 godina postojanja.

Povodom ovog važnog jubileja IAA Srbija organizuje veliki događaj 26. decembra od 20:30h u Mikser House-u pod sloganom "Život ili reklama".

Događaj će u jednom delu biti posvećen retrospektivi postignutog u domenu marketinških komunikacija, a u drugom budućnosti struke.

Mi smo uradili identitet ove proslave.

News Život ili reklama

2013. Megastruktura24.12.12.

OK.
Pozdrav svima.

Želimo Vam Srećnu Novu 2013. godinu i vesele Božićne praznike.

2012. je bila godina sazrevanja. Napunili smo 9 godina, upoznali fenomenalne ljude i obogatili svoj portfolio.

Upravo je to ono na šta smo ponosni. Dizajn i komunikacija su dostigli jedan novi nivo. Odmereniji, odgovorniji, čitkiji.
Victoria Group, evropska top 500 kompanija je dobila novi identitet. 11 članica i 11000 novih ideja.
Packtivity 2 je doneo uzbuđenje i svest da se industrija menja i želi da pronađe svoje mesto.
Saradnja sa Grand Casinom je nastavljena i unapređena kroz veliki broj projekata za Divu, Chameleon i Ginger.
Nastavljena je i produžena osmogodišnja saradnja sa Carlsberg Srbija.
Hotel Park, u centru grada, sa novim brending sistemom.
Porto Montenegro, mediteranski hotspot, je poklonio Crnoj Gori najekskluzivniji turistički vodič, ikada. A posetioci Porta su dobili svoj Newsletter i Journal.
Naš dragi prijatelj Macan nam je poverio svoj brend i dao nam slobodu kakva se retko sreće u ovom poslu. Pokazalo se da je ispravno postupio. Takav odnos zaista tera ceo tim na ogromnu dozu odgovornosti.
Targo Telekom je najzad pustio signal kao i identitet koji smo postavili ali su ga drugi preuzeli...
Ono što nas odlikuje a to su vrhunske ambalaže za male i velike klijente. Svaka sa potpunim posvećenjem ideji da proizvod mora da postigne uspeh na tržištu.
Nera, Adonis, Rakia Bar, Ovsi... Kuvar za Chef-a Filipa. Identitet za evropsku asocijaciju za borbu protiv raka... I advertising za AIK banku. Dunav Penzije...
Pa Designed.rs, naše čedo koje nas raduje i muči kao i svako voljeno dete. I svašta što nismo dodali na ovu listu...

Šta da kažemo osim hvala na poverenju i mnogo smo ponosni zato što smo sve ovo stvorili, za Vas i za one koji će to u stvari koristiti... Oni su važni...

C&a Megastruktura

News 2013. MegastrukturaNews 2013. MegastrukturaNews 2013. Megastruktura

Purple New Year20.12.12.

Designed.rs je dobio kalendar za 2013.

Sudeći po boji ovogodišnjeg kalendara predstojeća godina će biti purpurna. Šta to tačno znači nismo sigurni ali je ova boja puna ludosti, pobedničkog mentaliteta i funk/punk attitude-a.

News Purple New Year

V for Victoria13.12.12.

Uradili smo novi vizuelni identitet za jednu od top 500 evropskih kompanija!

Victoria Group lider u agrobiznisu u regionu i šire nam je poverila izradu novog vizuelnog identitea, kao i harmonizaciju vizuelnih identiteta svih 11 članica grupe i njihove kako offline tako i online komunikacione elemente, website, intranet, itd.

Novi web sajt možete pogledati na adresi: http://www.victoriagroup.rs

News V for Victoria

PACKTIVITY26.11.12.

Naša posvećenost dizajnu ambalaže je rezultirala novim izdanjem konferencije posvećene dizajnu i njegovom razvoju - Packtivity.
U saradnji sa Designed.rs i Sprej Communications smo postavili ovu manifestaciju i dodali neke novitete.
U goste nam dolazi Stockholm Design Lab - jedna od najprestižnijih svetskih dizajn agencija a kao poreba za postizanjem kriterijuma u izradi dizajna organizovan je i izbor za najbolje pakovanje u Srbiji za 2011 / 12.
Najzad ćemo znati i videti na jednom mestu ko i šta radi, postaviti kriterijume vrednovanja svog posla a uz to će se i sama vrednost projekata podići na viši nivo.
Bolji dizajn za bolji život.
http://packtivity.rs

News PACKTIVITY